Home | Contact   
Introduction

see Pedegrees

Look at Pictures

Sign our Guestbook

Links

Live Webcams

Hot news

Waterwork

Where to buy

Freq ask questions
The movies
Subscribe to our List


Newfie's , Our way of living!


Wij zijn Jan and DaniŽle, en wonen in Lint een klein dorpje ten zuiden van Antwerpen.


Het begon met mijn eerste zwarte newfie Ushi, die ik kocht in Belgie bij de kennel Van het Heidemeer. Toen ik door deze hond verliefd werd op het ras besloot ik er een tweede in huis te halen.
Zo kwam ik terecht bij Adriana Griffa (Italie) waar ik Thaurus kocht en wit/zwarte reu.
Met deze twee honden deed ik veel waterwerken, gehoorzaamheid en soms een show


Jan kocht zijn ook zijn eerste zwarte newfie Rufus in een belgische kennel, hij deed heel veel gehoorzaamheid en waterwerken met hem. Spijtig genoeg stierf deze hond op jonge leeftijd en veel te vroeg.
Jan was zo verdrietig dat hij besloot twee newfie te kopen, uit Duitsland kocht hij Gizmo(zwart) en uit Nederland Frizo(Wit/zwart). Met deze twee honden deed hij gehoorzaamheid, waterwerken en Gismo deed het niet slecht op show waar hij tot 3 maal toe de eerste plaats haalde in de Puppie ere ring.

Toen we elkaar een tijdje kende besloten we te gaan samen wonen met onze 4 honden, Het samen wonen was voor de jongens niet altijd even prettig maar we hebben het toch gered en twee jaar later kochten we een nieuwe puppie meisje genaamd Andromeda.

We willen hiermede Adriana Griffa bedanken voor de twee prachtige honden, Jan & Sandra De Rooij die ons Frizo de excellente zwemmer gaven. Fam. Huyskens-Coenen voor Ushi de liefte van de hoop, en Anton & Brigite Thewissen voor de goede raad en voor een mooie hond uit hun hond Newflands Comming Star (Juul)

Thanks

Jan & DaniŽlle
 
         
 
Welcome to our home-page!

   
       
   
       

Mydog.be Copyright © 2001 Atrax